27 Nov

Plantarea nucilor in Riscova

Datum/Zeit
Datum - 27.11.2014 - 29.11.2014
0:00
Anzahl Bäume: 400

Kategorien

Schlagworte

Va invitam in ultimul weekend din aceasta toamna sa sadim o padure intreaga de nuci linga satul Riscova, pe terenurile abandonate din imprejurimi. Cautam cit mai multi doritori sa planteze pomi!

Tot aici se afla si ecovillage (http://eco-village.md/) pentru cei care inca nu au reusit sa-l viziteze. Ei se ocupa de gasirea terenului si vor organiza copii din eco-clubul local sa ne ajute.

Speram mult sa fie timp frumos. Dar inarmati-va cu termosuri, haine calde, si mici unelte pentru gradinarit. In mare parte vom sadi nuci (fructe) la 5 cm adincime, este foarte simplu! Ciorile si veveritele o fac cu mare succes 🙂

Daca aveti acasa sau bunici nuci frumosi (mare, gustos, se curata usor, rodeste abundent) aduceti citeva ca sa avem o varietate cit mai mare.

Detaliile organizatorice vor fi completate curind.

Dar planul general este sa ne intilnim simbata dimineata la autogara, plecam impreuna la Riscova. Acolo va urma o incalzire, si scurta introducere despre metoda de plantare. Sadim nuci intre orele 10:30 – 15:00 cu o pauza de masa impreuna, unde fiicare poate sa aduca ceva gustos de acasa si placintele de la Riscova. Apoi plecam organizat acasa.

Scrie-ne daca esti interesat! (eugen.guzun@gmail.com)

Cu stima,
Eugen

Schreibe einen Kommentar